Glamourbeautylovers

Glamour Beautylovers : Estée Lauder Skincare Routine

Begin dit jaar ben ik door Glamour Magazine verkozen tot een van de 250 Glamour Beautylovers van het beautymerk Estée Lauder. Ik heb de afgelopen maanden al een aantal fijne Estée Lauder producten uit mogen proberen. Dit zijn tot nu toe voornamelijk huidverzorgingsproducten geweest. In deze blogpost vertel ik jullie alles over mijn dagelijkse Estée Lauder Skincare Routine!

12469366_1024831817588968_1410879904232687673_o

Stap 1: Estée Lauder Perfectly Clean.

Estée Lauder’s Perfectly Clean wordt ook wel omschreven als een “Multi-action crème cleanser“. De cleanser is perfect om zowel s’ochtends als s’avonds te gebruiken om je gezicht mee te reinigen. Ik gebruik Perfectly Clean het liefst s’morgens voordat ik mijn make-up aanbreng. Zo ben ik er 100% zeker van dat mijn gezicht geheel gereinigd is en er geen make-up resten van de vorige dag zijn achtergebleven. De cleanser heeft een formule met meerdere werkingen, zo kun je deze ook als hydraterend masker gebruiken, en verzorgt en voedt de huid zonder deze uit te drogen.

Stap 2 : Estée Lauder Daywear Sheer Tint Release.

Deze Glamour Beautylover verrast toen in mei de Estée Lauder Daywear Sheer Tint Release op mijn mat viel! Deze moisturizer is namelijk perfect voor de zomermaanden. De Estée Lauder Daywear Sheer Tint Release helpt onder andere de huid te beschermen met een zonnefilter (SPF 15), verbeterd elke huidteint en zorgt voor een gezonde en egale gloed. Toen ik de moisturizer voor het eerst gebruikte was ik wel een beetje huiverig. De moisturizer is namelijk een beetje grijs-achtig van kleur en aangezien ik een rode ondertoon in mijn huid heb is dat vaak geen succes. Al met al bleek de Daywear Sheer Tint Release ook voor mijn huid zeer geschikt! Daarnaast ruikt de moisturizer lekker fris naar komkommertjes.Ik gebruik de moisturizer inmiddels dagelijks voordat ik mijn make-up aanbreng.

Stap 3 : Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask.

“Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask van Estée Lauder is het eerste foliemasker met de innovatieve PowerFoil-technologie. Dit masker met één zijde uit PowerFoil is een revolutie in huidverzorging. Dit unieke foliemasker heeft een dubbele matrixstructuur en ‘reset’ als het ware het aanzien van de huid. De binnenste matrix geeft de geconcentreerde behandeling vrij, terwijl de buitenste foliematrix een beschermende cocon creëert die de bestanddelen 25 keer sneller in de huid doet dringen dan een traditioneel katoenen masker. Zo kunnen de krachtige, geconcentreerde ingrediënten met herstellende werking snel en diep in het huidoppervlak dringen.” Een perfect masker om je dag mee af te sluiten. Na een behandeling is je huid meteen gehydrateerd en klaar voor een nieuwe week!

 Tot nu toe kan ik niets anders dan enthousiast zijn over de Estée Lauder producten die ik als Glamour Beautylover heb mogen ontvangen. Wil je meer weten over het Beautylovers project van Glamour? Kijk dan op Glamour.nl/beautylovers!

No Comments

Leave a Reply