KardashianGlow16

Kardashian Glow Tanninglotions

De Kardashians, wie kent ze niet? Kim Kardashian raakte bekend door haar vriendschap met Paris Hilton. Sinds 2007 kun je het dagelijks leven van Kim en haar familie volgen in de realityserie Keeping Up With The Kardashians. Daarnaast hebben de Kardashians hun eigen kledinglijn, beautylijn, haarverzorgingslijn en een zonnecosmetica lijn. In deze blogpost vertel ik jullie alles over Kardashian Glow!

KGQuote
Over Kardashian Glow

De zussen Kim, Khloe en Kourtney ontwikkelden samen met een professioneel team de Kardashian Glow lijn. Ze waren betrokken bij elke stap en willen er zeker van zijn dat ze met de producten die zij ontwikkelen de hoogst mogelijke kwaliteit bieden. Ook wilden de Kardashians dat de flessen er mooi en luxe uitzagen en bij hun persoonlijkheid passen. Khloe: “Elke flacon Kardashian Glow bevat een eigenschap die wij persoonlijk belangrijk vinden. Voor mij is het belangrijk dat de flessen er vrolijk uit zien en je doen denken aan de zomer.” Kim: “Ik wilde graag kwalitatief goede zonnecosmetica ontwikkelen vol vitaminen, die een goede hydraterende en verzorgende werking hebben. Dat is voor mij een van de belangrijkste eigenschappen die een goede crème bevat. Ik hoop dat onze fans de luxe van dit product voelen en het verschil merken met andere tanninglotions.” Kourtney: “Voor mij is het belangrijk dat het een natuurlijk product is, vrij van parabenen, gluten en hypo-allergeen. Ik besteed veel aandacht aan lichaamsverzorging en let goed op wat ik op mijn huid smeer.”

Ik ben geboren en getogen in Californië waar het altijd zonnig en warm is. Mijn vriendinnen en ik liggen in het weekend het liefst bij het zwembad te zonnen. Nu dat ik ouder geworden ben heb ik ontzettend veel last van psoriasis gekregen. De arts adviseerde mij om regelmatig te gaan zonnen zodat ik minder last van mijn psoriasis heb. Als ik niet bruin ben voel ik mij niet mezelf, ik hou van de natuurlijke glow die de zon je geeft! – Kim Kardashian

De Kardashian Glow Tanninglotions

Op dit moment zijn er in Nederland acht verschillende Kardashian Glow Tanninglotions verkrijgbaar. De prijzen variëren van €60,- tot €100,- per 400 ML flacon. De Kardashian Glow Tanninglotions worden uitsluitend verkocht bij professionele zonnestudio’s. Dit zijn mijn drie favoriete Kardashian Glow Tanninglotions:

KGCOMP1
Van links naar rechts: Kardashian Black Bronzer, Kardashian Platinum Bronzer, Kardashian Iced Bronzer, Kardashian Special Event Bronzer.

Kardashian Glow Naturally Dark Bronzer

De Kardashian Glow Naturally Dark Bronzer bevat zoals de naam al zegt 100% natuurlijke bronzers. Fava Bean extracten stimuleren de natuurlijke aanmaak van melanine (dus het natuurlijke bruiningsproces). Caramel extracten zorgen voor een direct zichtbaar en streeploos bruiningsresultaat. Daarnaast bevat Kardashian Glow Naturally Dark Bronzer een mix van vitamine A,C en E die de aanmaak van collageen bevorderen en fijne lijntjes en rimpeltjes tegen gaat. Saffloer Olie is rijk aan omega 6 vetzuren en helpt bij de aanmaak van nieuwe huidcellen. Door de toegevoegde amandelolie is deze zonnecosmetica geschikt voor wie een wat drogere huid heeft. Kardashian Glow Naturally Dark Bronzer is vrij van gluten, sulfaten, hennep, parabenen en siliconen. De geur wordt omschreven als Sweet Desire.

Kardashian Glow Special Event Bronzer

De Kardashian Glow Special Event Bronzer is een aanrader voor wie een feestje heeft en snel bruin wil zijn! Deze tanninglotion bevat een mix van DHA, cacao en anti-oxidanten die in een korte tijd zorgen voor een mooie, donkere kleur. Cafeïne verstevigd de huid en vitamine C stimuleert de collageen aanmaak. De Luxe Silicone Base voedt en verzorgd de huid, zorgt voor een optimale vochtbalans en laat de huid fluweelzacht aanvoelen. De Kardashian Glow Special Event Bronzer is vrij van parabenen, hennep, sulfaten en gluten. De geur wordt omschreven als Sweet And Sophisticated Casis Allure .

KGCOMP2
Van links naar rechts: Kardashian Dark Bronzer, Kardashian Natural Bronzer, Kardashian Natural Black Bronzer, Kardashian Double Dip Intensifier.

Kardashian Glow Black Bronzer

De Kardashian Glow Black Bronzer is mijn favoriete Kardashian Glow Tanninglotion! Deze tanninglotion bevat een mix van natuurlijke bronzers, zwarte walnoot-extracten, caramel-extracten en DHA waardoor je bruine kleur zich na het zonnen nog verder ontwikkelt. Goji bessen gaan ouderdomsverschijnselen tegen  en cacaoboter voedt je huid optimaal. Natuurlijke olien en hoogwaardige plantenextracten zorgen voor een verbeterde conditie van je huid. Kardashian Glow Black Bronzer is vrij van parabenen, gluten, siliconen, hennep en sulfaten. De geur wordt omschreven als Sensual Berry.

De Kardashian Glow Tanninglotions zijn uitsluitend verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s. Welke Kardashian Glow Tanninglotion spreekt jou het meest aan?

No Comments

Leave a Reply