Links

561929_509045309110385_402393802_n

Australian Gold

Bradford & Hamilton is al 18 jaar geautoriseerd leverancier/importeur van AUSTRALIAN GOLD (het nummer 1 merk ter wereld) zowel voor de zonnebankcrèmes als de zonnebrandcrèmes. Australian Gold staat bekend om de perfecte kwaliteit, de fantastische bruiningsresultaten en de optimale huidverzorging. Vooral de zonnebrandcrèmes van Australian Gold maken een turbulente groei door in geheel Europa en de USA.


dc_shield

Devoted Creations

Devoted Creations is het topmerk op gebied van zonnecosmetica. De combinatie van productuitstraling, prachtige en hoogwaardige ingrediënten maken van de producten een succes in elke zonnestudio. De schoonheid van het merk komt niet alleen tot zijn recht in de prachtige flessen en sachets, maar zeker ook door de kwaliteit en diversiteit van de producten. Zo is er voor elk huidtype en elke zonner een mooi product met specifieke eigenschappen en natuurlijk altijd het beste bruiningsresultaat. Devoted Creations: The Authortity in Tanning!


logo

Peau d’Or

Peau d´Or® is hét Europese cosmeticamerk gespecialiseerd in de hoogste kwaliteit tanning cosmetica en huidverzorging.

Alle Peau d’Or® producten zijn tot de dop gevuld met alleen de beste ingrediënten en de laatste innovaties op het gebied van tanning. Bijvoorbeeld de unieke SmashGold Bronzers™ en Smart-Dark Bronzers™ die zelfs zonder uv-licht zorgen voor het perfecte, natuurlijk ogende goudbruine kleurtje.
Met de uitzonderlijke Deep ’n Dark Intensifier™ en het Tan-Extend Complex™ blijft de huid tot wel 49% langer bruin en tot 28% donkerder bruin. Copperized Tan Activators™ stimuleren de aanmaak van natuurlijk collageen en bevorderen de huidelasticiteit. Sta versteld van de spectaculaire resultaten van Peau d’Or®!

Samenwerking Verantwoord Zonnen

Samenwerking Verantwoord Zonnen (SVZ) geeft voorlichting aan de consument over zonnen. De branchevereniging bevordert de kwaliteit en veiligheid van het zonnen op de zonnebank met het opzetten en stimuleren van de Code voor Praktijkuitoefening, interne voorlichting aan leden en het bieden van en motiveren tot opleiding van het personeel van zonnestudio’s.

Daarnaast is SVZ gesprekspartner voor de overheid en andere partijen als het gaat over regelgeving, handhaving en zelfregulering. SVZ is een actief en gewaardeerd lid van de Europese koepelorganisatie van de zonnebranche.

Aangesloten zonneondernemers maken zich samen met SVZ sterk voor een hoog niveau van advies over het zonnen, dienstverlening door deskundig opgeleide medewerkers, hygiëne in de studio en veiligheid van de apparatuur.