Adverteren

Over Sunsanity.nl

Vijf jaar geleden begon ik als zonneconsulente bij een professionele zonnestudio. Ik wist niets over zonnen, zonnecosmetica of alles wat er ook maar bij werken bij een zonnestudio komt kijken. Van origine ben ik onderwijsassistent en ik heb jaren als groepsleidster in de kinderopvang gewerkt. Ik ga pas tevreden naar huis als ik iemand anders blij heb kunnen maken! Zonlicht geeft je energie, maakt het ‘gelukshormoon’ endorfine aan en is ook nog eens gezond mits je er op een verantwoorde wijze mee om gaat. In 2010 heb ik mijn certificaat voor Zonneconsulent behaald en daarna diverse trainingen gevolgd over onder andere zonnecosmetica en vitamine D. In februari 2015 heb ik de stap genomen om de liefde voor mijn vak te vertalen in een blog: Sunsanity.nl!

Sunsanity.nl is de eerste Nederlandse blog
over veilig & verantwoord zonnen, beauty en lifestyle!

Advertentiemogelijkheden

Wil je samen iets leuks doen om aandacht te genereren voor je merk of bedrijf? Of lijkt het je leuk als ik een gastblog schrijf op jouw website? Dat kan! Ik zal een aantal manieren hieronder even toelichten. Mocht je zelf een ander leuk idee hebben let me know 😀

Barteropdracht

Een barteropdracht is een van de meest voorkomende opdrachten die startende bloggers krijgen. Barteren is een vorm van zaken doen waarbij niet wordt betaald in geld voor een product of dienst, maar een wederdienst wordt geleverd. Bartering is dus een soort ruilhandel. In mijn geval is dit meestal in de vorm van cosmetica wat mij toegestuurd wordt en ik in ruil hiervoor een (of meerdere) blogposts/Youtube video’s aan het product wijdt. Het aantal posts/video is afhankelijk van de verkoopwaarde van de producten + de tijd die ik nodig heb om een goede, eerlijke mening over het product te kunnen vormen.

Advertorial

Een advertorial is een geschreven stuk tekst met foto’s die ik bij voorkeur zelf heb gemaakt. Soms gebruik ik voor mijn blogposts beeldmateriaal wat ik toegestuurd heb gekregen omdat het product bijvoorbeeld nog niet leverbaar is.

Winactie

Een Winactie is natuurlijk het allerleukst om te doen! Zeker wanneer ik zelf heel enthousiast ben over een product is er niets mooiers dan dit ook echt te kunnen delen met mijn bezoekers. Ook kortingscodes vallen altijd erg in de smaak.

Banner

Een van de makkelijkste manieren om te adverteren welke op meerdere pagina’s op Sunsanity.nl mogelijk is.

Social Media

Een gesponsord bericht via Social Media behoort ook tot de mogelijkheden. Het liefst combineer ik mijn berichten op Social Media met een video of blogpost, zodat er voor mijn volgers nog meer aanleiding is om een product beter te leren kennen.

Video

Ik steek graag veel tijd en energie in het maken van Youtube video’s. Dit is namelijk een van de mooiste en beste manieren om een product te tonen en ook het allerleukst om te zien voor mijn volgers/bezoekers. Al mijn video’s zijn Full HD en eenvoudig te bekijken via Youtube.com en op mijn website (zowel via mobiel als op de computer).

*NIEUW* Bezoek aan jouw zonnestudio!

Vanaf 2016 wil ik ook zonnestudio’s door heel Nederland gaan bezoeken. Lijkt het jou leuk om je studio in de spotlight te zetten door middel van bijvoorbeeld een Vlog of Social Media post? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden!


Meer weten? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op mijn website of stuur een e-mail naar info@sunsanity.nl

No Comments

Leave a Reply