Australian Gold 2017

Australian Gold Tanning Lotions 2017

De winter is officieel begonnen, dat betekent perfect weer voor een bezoekje aan een zonnestudio! Zon, warmte, vitamine D en natuurlijk een hele hoop fijne crèmes om je huid tijdens en na het zonnen mee te verzorgen. In deze blogpost deel ik daarom  alles wat je moet weten over de gloednieuwe collectie Tanning Lotions van Australian Gold!

Australian Gold Basisverzorging.

De zonnecosmetica binnen deze Australian Gold lijn zijn uitermate geschikt voor wie net begint met het opbouwen van een kleurtje. De nieuwkomers binnen de Australian Gold Tanning Lotions van 2017 zijn:

Accelerator Extreme.

accelerator-extreme-2017-australian-gold

De Accelerator Extreme is een verbeterde versie van de Accelerator, een echte klassieker binnen het Australian Gold assortiment. DHA en natuurlijke bronzers zorgen voor een direct zichtbaar en langdurig bruiningsresultaat. Het Echinacea Extract heeft een huidverbeterende werking. De Skin Softening Blend bestaat uit een mix van oliën, vitamine en aloë vera welke de huid hydrateren, verzorgen maar bovenal laten stralen! De geur van Accelerator Extreme wordt omschreven als Cocoadreams.

Color Binge.

Australian Gold Color BingeColor Binge is een nieuw product binnen de basislijn van Australian Gold. De crème bevat maarliefst 20 natuurlijke bronzers. Deze bronzers zorgen voor een direct zichtbaar, streeploos bruiningsresultaat. De Toning Cafeïne Shot heeft een huidverstevigende werking. Craveable Conditioners, bestaand uit een mix van vitaminen en oliën, werken samen aan een intense hydratatie van de huid waardoor deze nog beter bruint. Grappig detail: Deze tanninglotion is BLAUW van kleur! De geur van Color Binge wordt omschreven als Party in Paradise.

Dark Side.

Australian Gold Dark Side

Dark Side bevat een krachtige combinatie bronzers bestaand uit DHA en Macademia olie voor een intense bruining. De Color Alliance Blend van witte theebladeren en zwarte truffel hebben een zuiverende werking en verbeteren de conditie van je huid. De toegevoegde hennepzaadolie verzorgd je huid optimaal en zorgt voor een stralende gloed. De geur van Dark Side wordt omschreven als Bourbon Berry.

Australian Gold Middensegment.

De producten uit het middensegment van Australian Gold zijn geschikt voor wie al wat vaker gebruik maakt van de zonnebank en al een beetje kleur heeft opgebouwd. Deze producten hebben een nog betere verzorging en betere bronzers dan de producten in het basissegment, en helpen je nog meer resultaat uit je zonsessie te halen. De volgende Tanning Lotions zullen in 2017 aan deze Australian Gold lijn worden toegevoegd:

Force Of Nature.

force-of-nature-2017-australian-gold

Force Of Nature belooft door middel van de Natural Beauty Bronzing Blend een direct zichtbare, gebronsde gloed en de hoogst haalbare bruiningsresultaten. Metamorpha Skin Complex transformeert de droge huid door deze tot in de puntjes te hydrateren en te verzorgen. Hierdoor wordt je droge huid super zacht en gaat je huid weer stralen als nooit tevoren! Een luxe mix van tijgergras en cacao boter helpen je om eventuele tatoeages te beschermen en hydrateren, waardoor de kleur van de inkt behouden blijft. De Purrfection Finish Primer vult eventuele oneffenheden in de huid op en zorgt voor egaal bruiningsresultaat. De geur van Force Of Nature wordt omschreven als Strawberry Nectar.

Beachin’ Life.

beachin-life-2017-australian-gold

Een nieuw product binnen de Beachin‘ reeks. Beachin’ staat er om bekend zeer geschikt te zijn voor zonners met een zeer gevoelige huid. Beachin’ Life is wederom een hypoallergeen product maar bevat, in tegenstelling tot haar voorgangers Beachin’ en Totally Beachin’, DHA wat zorgt voor een direct zichtbaar bruiningsresultaat. Mango en shea boter zorgen voor een perfecte hydratatie van je huid. Een luxe cocktail van ananas, appel en abrikoos verzachten je huid. Beachin’ Life bevat geen toegevoegde parfum.

Sol Struck.

Sol Struck

Sol Struck is door haar zuiverende werking zeer geschikt voor zonners met een gemengde tot vette huid. De Oil Absorbing Formula absorbeert overtolig vet waardoor de crème je huid matteert. Vitamine E, B5 en C helpen vrije radicalen te neutraliseren voor een jeugdige gloed. Sol Struck is een prima alternatief voor Sexy Black, welke helaas uit de collectie verdwijnt. De geur van Sol Struck wordt omschreven als Citrus Sunset.

Hot! Met bronzers.

hot-bronzers-2017-australian-gold
Hot! van Australian Gold is een zeer geliefde klassieker binnen het assortiment. In 2017 wordt de Hot! With Bronzers toegevoegd aan de Hot! reeks. Alle Hot! producten bevatten een aloë vera basis, welke een helende en hydraterende werking heeft. Een krachtige combinatie van natuurlijke bronzers, DHA en Dermadark zorgen voor een diepbruin, lang zichtbaar bruiningsresultaat. De rijkste vitamine C bron genaamd Kakadu Plum en shea boter hydrateren, beschermen en repareren je huid waardoor je kleur nog langer zichtbaar blijft. De geur van Hot! With Bronzers wordt omschreven als Cocoadreams.

 Australian Gold Luxe Segment.

De producten uit het luxe segment van Australian Gold zijn geschikt voor wie kiest voor de allerbeste huidverzorging, en de beste bruining die je je maar kunt wensen. In 2017 zullen de volgende producten aan het luxe segment van Australian Gold worden toegevoegd:

Bronze Elements.

bronze-elements-2017-australian-gold

Naar Bronze Elements ben ik zelf het meest benieuwd! Ik hoop eigenlijk, mede door de omschrijving van Bronze Elements, dat dit betekent dat twee van mijn oude Australian Gold favorieten nu terug komen in één product. Bronze Elements bevat maarliefst 92 mineralen, inclusief zilver, welke de huid verzorgen en verzachten. Daarnaast bevat Bronze Elements een krachtige mix van natuurlijke bronzers en Makahani. De crème is vrij van parabenen, wat Bronze Elements in combinatie met de mineralen geschikt maakt voor de gevoelige huid die niet allergisch is voor parfum. Bronze Elements is een mooi alternatief voor Liquid Assets, welke helaas uit het assortiment verdwijnt. De geur wordt omschreven als Caribbean Sunset.

Superior Intensifier.

Superior Intensifier
Last but not least wordt er in 2017 een nieuw product toegevoegd aan de Superior reeks. Dit zijn de absolute top producten binnen het Australian Gold assortiment. Het verschil tussen de Superior Intensifier, de Superior Natural en de Superior DHA is dat de Superior Intensifier geen bronzers bevat. Deze Regal Dark Luxe Intensifier bevat Tyrosine en activeert de lichaamseigen Melanine waardoor je op de meest natuurlijk mogelijke manier bruint. De Dual Tan Fresh verdoezelt het “Na het zonnen” geurtje. Timeless Youth Elixer verzorgd de huid tot in de puntjes en laat deze er jonger en stralender uitzien. Superior Intensifier is een mooi alternatief voor liefhebbers van Tiara, welke helaas uit het assortiment verdwijnt. De geur van Superior Intensifier wordt omschreven als Passionate Papaya.

De nieuwe collectie van Australian Gold is vanaf NU verkrijgbaar! Ga voor een persoonlijk advies en/of informatie over de prijzen naar een zonnestudio bij jou in de buurt.

No Comments

Leave a Reply